Gelukkig nieuwjaar

De laatste dag – alweer - van 2016. Waar blijft de tijd! Afgelopen jaar hebben we mooie dingen gedaan, van nieuwe samenwerkingen tot het verder uitbouwen van bestaande samenwerkingsverbanden. Ook het komend jaar zal in het teken staan van het bestendigen van samenwerkingsverbanden. Ook blijft de focus liggen op “arbeidszaken” zoals verzuim, arbeidsongeschiktheid en eigenrisicodragerschap ZW en WGA.

Steeds meer organisaties en belanghebbenden weten de weg naar Classen Consultancy te vinden voor ondersteuning, begeleiding en advisering omtrent “arbeidsgerelateerde” thema’s en dat maakt mij trots.

Ondanks deze mooie zaken zijn er ook uitdagingen geweest op medisch vlak maar kunnen we die gelukkig in blijvend 2016 parkeren en met een frisse blik en rechte rug weer uitkijken naar 2017.

Ook werden in 2016 veelvuldig artikelen gelezen op de website. De top drie van best gelezen artikel van Classen Consultancy zijn:

  1. Controleer de WHK beschikking - http://www.classenconsultancy.nl/index.php/nieuws/106-controleer-de-whk-beschikking-2017
  2. Einde ERD en Uitloop... - http://www.classenconsultancy.nl/index.php/nieuws/94-einde-erd-en-uitloop
  3. Route naar 2017: WGA Update - http://www.classenconsultancy.nl/index.php/nieuws/95-route-naar-2017-wga-update

En nu, wat gaat komend jaar ons brengen? Ten eerste zal per 1 januari 2017 de WGA zijn samengevoegd, staan er diverse maatregelen op de planning voor wat betreft verzuim, Wet Werk en Zekerheid wat op de schop zal gaan en zijn er verkiezingen gepland. Er valt dus nog genoeg te doen en te vertellen!

Maar voor nu eerst dit jaar afsluiten en in goede gezondheid het nieuwe jaar starten. Aan mijn familie, vrienden, kennissen, samenwerkende partners en netwerk wens ik een schitterend en gelukkig nieuwjaar toe!

Hartelijke groet,

Daniël Classen

Classen Consultancy
Wijzer in Arbeidszaken

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact gegevens

Classen Consultancy BV

Bezoek en postadres:
Van Laerstraat 21
5921 JG Venlo

E-mail info@classenconsultancy.nl
Website www.classenconsultancy.nl

Kamer van Koophandel 72624159

BTW NL 859178043B01

Social Media

Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Classen Consultancy zijn hier te downloaden.

 

Privacy statement

In het privacystatement van Classen Consultancy is vastgelegd hoe wij, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens.