Scriptie: Omgaan met het loonkostenvoordeel?

De afgelopen periode van januari tot mei 2018 heb ik, ter voorbereiding op de studie Master Sociale Zekerheid, mijn Pre-Master Sociale Zekerheid afgerond. Ter afronding van deze studie heb ik een scriptie geschreven met de titel: Omgaan met het loonkostenvoordeel?

Deze scriptie betreft een praktijkgericht juridisch onderzoek naar de invoering van het loonkostenvoordeel per 2018 en hoe de werkgever hier het beste mee kan omgaan.

Graag stel ik mijn geschreven scriptie ter beschikking voor geïnteresseerden in het kader van samenwerken & verbinden.

Heb je interesse in “Omgaan met het loonkostenvoordeel?” en wens je graag mijn scriptie in pdf-formaat te ontvangen dan verzoek ik jou vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst van jouw e-mail krijg je mijn scriptie gratis toegezonden.

 

Gerelateerde dienstverlening Classen Consultancy: Duurzame Inzetbaarheid / Verlagen van verzuimkosten / Uitvoering Sociale Zekerheid / ZW & WGA eigenrisicodragen


Waarmee kan Classen Consultancy u van dienst zijn?


Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 29 12 43 34 zodat we samen kunnen kijken wat Classen Consultancy voor u kan betekenen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact gegevens

Classen Consultancy BV

Bezoek en postadres:
Van Laerstraat 21
5921 JG Venlo

E-mail info@classenconsultancy.nl
Website www.classenconsultancy.nl

Kamer van Koophandel 72624159

BTW NL 859178043B01

Social Media

Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Classen Consultancy zijn hier te downloaden.

 

Privacy statement

In het privacystatement van Classen Consultancy is vastgelegd hoe wij, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens.